Maak je medewerkers weerbaar tegen cyberdreigingen.


Checkjelinkje® Aware is onze security awareness training die je medewerkers bewust maakt van cyberdreigingen en ze helpt zich er tegen te wapenen.

 • Aware is geen stoffige cursus, maar een online training die je medewerkers inzicht geeft in de risico's van het internet.
 • Aware is flexibel in te zetten, of je nou 10 of 1000 medewerkers hebt.
 • Niet alleen een training, ook concrete tools

294

Cyberaanvallen op Nederlandse bedrijven per week

€270.000

Gemiddelde schade per hack

75%

Van de geslaagde cyberaanvallen begint met phishing

Geen overbodige luxe

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. De schade die ze aanrichten is enorm. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je medewerkers zich wapenen tegen cyberdreigingen. Checkjelinkje® Aware helpt je hierbij.

Borg security awareness

Eén keer een training volgen is niet voldoende. Maar het kan soms moeilijk zijn om security awareness voortdurend onderdeel te maken van je processen. Aware kan je daarbij helpen, door slimme tools die medewerkers bewust maken van de risico’s. En met de uitgebreide volgmogelijkheden kun je personen (zoals managers) aanstellen om de voortgang te controleren.

 • Maak security awareness top of mind bij je medewerkers, en houd dat zo
 • De slimme software van Aware kan je werk uit handen nemen. Zoals het controleren of medewerkers de trainingen wel volgen

Borgen door te automatiseren

Beleid is stap één. Maar er in de praktijk voor zorgen dat iedereen er van op de hoogte is, trainingen volgt en kennis up-to-date houdt is de volgende uitdaging. Daarom kun je met ons platform zo veel mogelijk automatiseren. Zo houd je tijd over voor je primaire dienstverlening terwijl je er zeker van bent dat je programma voor veiligheidsbewustzijn op volle toeren draait.

 • Alle medewerkers krijgen vanzelf een uitnodiging voor het platform, ook nieuwe en tijdelijke
 • Stel regels in om te bepalen wat er moet gebeuren als medewerkers de cursus niet volgen, zoals het sturen van herinneringen of escaleren naar een lijnmanager
 • Ontvang updates over sectorbrede ontwikkelingen, zoals een bepaalde vorm van cyberaanvallen specifiek gericht op jouw sector

Geen one-size-fits-all

Als je wil dat security awareness bij medewerkers gaat leven, dan moet het programma specifiek voor hen worden gemaakt. De risico’s zijn immers voor elke medewerker ook anders. Een baliemedewerker, financieel controller en directeur lopen elk andere risico’s en hebben andere handvatten nodig om zich er tegen te weren.

 • Stem de training af op afdeling of functie, zodat medewerkers de kennis en handvatten krijgen die ze nodig hebben
 • Hoe relevanter de training, hoe beter de informatie blijft hangen en hoe effectiever de training is

Kennis én tools, dat is Checkjelinkje

Checkjelinkje is de enige aanbieder van security awareness trainingen die ook zelf (consumenten-)hulpmiddelen bouwt om phishing te voorkomen. Dat is ook onze filosofie. Niet alleen uitleggen, maar ook praktische hulpmiddelen geven die mensen direct kunnen gebruiken om veiliger online te gaan. Niet voor niets gebruiken duizenden mensen elke dag onze tools en verwijst menig site over online oplichting naar ons.

 • Naast kennis ook praktische tools, zoals onze linkchecker, om phishing te voorkomen
 • Lift mee op onze kennis na duizenden linkjes te hebben gecontroleerd en phishing te hebben bestreden

Het platform

Een moderne online training die zich aanpast aan je organisatie.

Gelaagde training

Medewerkers volgen elk kwartaal de training. Telkens met nieuwe content, die ook elke keer uitgebreider wordt. Helemaal afgestemd op de medewerker.

Afwisselende content

Medewerkers krijgen praktijkvoorbeelden, video's en meer om de training zo leuk en leerzaam mogelijk te maken.

Zo zit de training in elkaar

Geen standaard cursus, maar een herhalende online training die je medewerkers bewust maakt van risico's en hen helpt zich er tegen te wapenen.

Uitleg

Medewerkers zijn zich misschien niet bewust van de risico's van het internet. Daarom starten we met een uitleg over de risico's van het internet en hoe je jezelf hier tegen kunt wapenen.

Phishing

Medewerkers krijgen voorbeelden van phishing mails en leren hoe ze deze kunnen herkennen.

Best-practices

Hoe beveilig je je accounts het beste? Medewerkers leren hoe ze hun accounts het beste kunnen beveiligen.

Doorlopende training

Veel security trainingen zijn eenmalig. Maar in de praktijk blijkt dat men lang niet alles onthoudt. Daarom is Aware doorlopend en krijgen medewerkers regelmatig herhaling.

Voor wie?

Bedrijven

Aware helpt ieder bedrijf om zich beter te weren tegen cyberaanvallen, door medewerkers bewuster te maken van de risico's.

Gemeenten

Bescherm de (gevoelige) gegevens van je inwoners en medewerkers tegen kwaadwillenden.

Voor gemeenten

Prijzen

Checkjelinkje Aware is door elk bedrijf in te zetten, door onze flexibele prijsoptie’s. Of je nu 5 medewerkers in dienst hebt of op zoek bent naar een enterpriseoplossing voor 10.000 mensen.

Team
€59,- / maand
Business
€3,95 / medewerker / maand
Enterprise
Offerte
Maximaal aantal gebruikers 25 250*
Self-service
Maandelijks opzegbaar
Single-sign-on
Bijvoorbeeld met Microsoft- of Google Workspace-account.
-
Voortgang van gebruikers volgen -
Integreer in eigen LMS/LXP - -
Functies voor compliance - -
Telefonische ondersteuning en je eigen accountmanager - -

* Minimaal 25 gebruikers.


Checkjelinkje, een bewezen hulpmiddel