Maak security awareness onderdeel van je aanbod.

Aware is een complete oplossing voor cyber security awareness, die je als reseller aan je klanten aan kunt bieden.

  • Bied klanten een completer aanbod door ook security awareness mee te nemen
  • Je kunt de branding van Aware aanpassen zodat het beter aansluit bij jouw organisatie (bijvoorbeeld ook op je eigen domeinnaam)

Aware voor resellers

Verbeter de beveiliging van je klanten terwijl je je omzet verhoogt.

Als ICT-dienstverlener heb je jouw security goed op orde. En ook die van je klanten. 2FA is overal ingesteld, je volgt alle best-practices om accounts te beveiligen en gebruikt antivirusprogramma’s om dreigingen te detecteren en in de kiem te smoren.

Maar je weet waarschijnlijk ook dat de mens vaak de zwakste schakel is als het aankomt op de online veiligheid van een bedrijf. En hoewel jouw medewerkers zich daar maar al te bewust van zijn, is dat bij jouw klanten vaak niet het geval.

Wachtwoorden slingeren rond en de medewerkers van je klant zijn zich van geen kwaad bewust als ze een link in een e-mail van ogenschijnlijk hun baas zonder na te denken aanklikken.

En daar ligt voor jou een kans. Want security awareness bij medewerkers is belangrijker dan ooit. Liefst 75% van de geslaagde cyberaanvallen begint met phishing en voor een grote organisatie kost een cyberaanval al gauw €2,5 miljoen euro.

Met Aware van Checkjelinkje kun je bedrijven helpen hun medewerkers bewuster te maken van de risico’s van phishing. Het is een online platform waarin medewerkers doorlopend op de hoogte blijven van trends op het gebied van cyber security en daarnaast concrete tips en tricks krijgen om zich er tegen te weren. Geen stoffige cursus maar een modern platform dat aansluit bij de wensen en kennis van medewerkers. Zij doorlopen ook niet telkens dezelfde cursus, maar krijgen content die is toegespitst op actuele trends en hun kennisniveau.Meer informatie over Aware